Winkelwagen Geen producten

AccessStep Opstap

AccessStep-Opstap

Als u voor uw werkzaamheden vaak moet in- en uitstappen aan de achterkant van uw voertuig, dan is de montage van onze AccessStep™ een logische en zeer waardevolle toevoeging.

Eigenschappen

  • Verbeterd de toegang tot de achterkant en de laadruimte van het voertuig aanzienlijk.
  • Zorgt voor een meer natuurlijke instaphoogte van de grond naar de laadruimte
  • Eenvoudig door één persoon te monteren
  • Antislip treeplanken zorgen voor perfecte grip onder alle omstandigheden
  • Dubbele of drievoudige uitvoering (afhankelijk van de breedte van het voertuig)
  • Retro-reflectiestrips voor verbeterde zichtbaarheid
  • Leverbaar met of zonder parkeersensoren
  • Leverbaar in zwart of geel
  • Het hoogstaande dubbele afwerkingsproces middels elektrostatische lak, beschermt tegen roestvorming en voorkomt verwering
  • TÜV Rheinland-gecertificeerd

Prestaties
De toevoeging van een opstaptrede aan de achterkant van uw voertuig is een zeer waardevolle investering in uw wagen.Alle lichte bedrijfsvoertuigen hebben een onnatuurlijke instaphoogte voor de gebruiker. Met de toevoeging van de AccessStep™ overbrugt u gemakkelijk de hoogte tussen de deur en de grond, voor een efficiëntere toegang tot de binnenzijde en het dak van de wagen.

De montage van een opstaptrede aan de achterkant van uw voertuig, is een zeer waardevolle investering. Alle bedrijfsvoertuigen hebben een onnatuurlijke instaphoogte voor de gebruiker. Met de montage van de AccessStep™ overbrugt u gemakkelijk de hoogte tussen de grond en de laadruimte. Alles voor een efficiëntere toegang en het dak van het voertuig. Door de unieke constructie, zorgt de AccessStep™ altijd voor de optimale instaphoogte. Het hoogwaardige dubbele afwerkingsproces middels elektrostatische lak, geeft de AccessStep een zeer lange technische levensduur.

Vormgeving
De AccessStep is leverbaar met gele treden voor extra zichtbaarheid, of met zwarte treden zodat ze goed passen bij de carrosserie van uw bedrijfswagen. Zoals bij al onze opstaptreden, is er ook op de AccessStep™ een Rhino retro-reflectiestrip aangebracht. Dit verhoogt de zichtbaarheid bij weinig licht voor zowel de gebruiker als de andere automobilisten.

Productiviteit
AccessStep™ is eenvoudig door één persoon te monteren door aan het chassis van uw bedrijfswagen. Afhankelijk van de breedte van uw voertuig, kunt u kiezen uit een dubbele of drievoudige uitvoering van de AccessStep. De antislip treeplanken geven u de perfecte grip zelfs wanneer het regent of vriest, u kunt altijd rekenen op AccessStep™.

Deze opstap is niet alleen maar een opstaptrede, het kan ook gebruikt worden als parkeerhulp. Het is namelijk leverbaar met of zonder parkeersensoren (controleer voor aanschaf wel de connectiviteit met uw voertuig).

Veiligheid
Garandeert veiligheid op alle gebied: bij het in- en uitstappen, het be- en ontladen van de daklast en tijdens het parkeren. De AccessStep™ is TÜV GS gecertificeerd en biedt u een geweldig product in een goede prijs/kwaliteitsverhouding.


Let op: De afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie. Ten gevolge van het ontwikkelingsprogramma van Buscompleet sommige specificaties van de AccessStep opstaptrede afwijken van de vermelde specificaties.Weergave:
 
Geen producten aanwezig


VRAGEN? BEL ONS OP 055 8444329 WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

 

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.