Winkelwagen Geen producten

TowStep Achteropstap voor trekhaak

TowStep-Achteropstap-voor-trekhaak

Opstaptreden die eenvoudig tussen de trekhaak en de trekhaakflens gemonteerd kunnen worden.

Een goed doordacht ontwerp waarbij een volledige draaihoek van 110 graden voor uw aanhanger heeft. Een zeer stabiele constructie uit poedercoat staal afgewerkt met koudebestendig ABS-plastic treden. Deze combinatie geeft u een robuuste opstap, de ultieme anti-slipbescherming en tevens een mooi uiterlijk. Door de reflecterende tape is uw voertuig beter zichtbaar in het verkeer. 

Kleur
Geel of Zwart 

Optie: geen parkeersensoren achterzijde
Indien uw voertuig geen originele parkeersensoren heeft, dan kunt u de basis opstap bestellen zonder universele sensor kit. Dit is natuurlijk ook een optie voor voertuigen die wel originele parkeersensoren hebben, die u door de dealer laat uitprogrammeren.

Optie: wel parkeersensoren achterzijde (via universele after-market kit)
Indien uw voertuig geen originele parkeersensoren heeft, maar u die wel zou willen! Indien u deze optie selecteert dan ontvangt u een opstap met hierin gemonteerde sensoren. Daarnaast ontvangt u de complete bekabeling en een controlemodule, die u schakelt via de achteruitrijverlichting. De bijgeleverde akoestische speaker monteert u nabij het dashboard. Deze optie is onafhankelijk van het merk en type voertuig en is dus universeel. Dit is natuurlijk ook een optie voor voertuigen die wel originele parkeersensoren hebben, die u door de dealer laat uitprogrammeren.

Montage

Deze opstap past uitsluitend op trekhaken waarbij de kogel geschoefd is middels twee bouten (diameter schoefgat is 90mm) of vier bouten (diameter schoefgaten is 83mm).

(klik op één van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie en prijzen.)TowStep-Duo-Connect+
TowStep Duo Connect+
Towstep
Towstep
Two-Step-Duo
Two Step Duo
TowStep-Connect+
TowStep Connect+
Weergave:
 


Bezig met laden...

Vrijblijvend advies! Kom in gesprek met ons en laat je adviseren welke mogelijkheden er zijn voor jouw Bus. E: verkoop@buscompleet.nl of T 055 8444329

 

* = prijzen zijn exclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies