Winkelwagen Geen producten

Rhino TowStep OpstapBumper voor Trekhaak

Rhino-TowStep-OpstapBumper-voor-Trekhaak

Rhino Towstep TS11 Trekhaak opstapbumper

TowStep zonder parkeersensoren - TowStep met universele parkeersensoren-set - TowStep met Connect+ 

De TowStep is een achteropstap die voorzien is van een eenvoudig uitneembaar middendeel, waardoor een aanhangwagen moeiteloos in korte tijd kan worden bevestigd. Deze functie maakt een indrukwekkende draaihoek van 110 graden mogelijk, wat toonaangevend is in de markt.

Met de meegeleverde bouten kan de TowStep probleemloos worden gemonteerd op elke trekhaak met een flens. De TowStep is voorzien van alle benodigde hulpstukken voor een eenvoudige installatie op uw trekhaak en is tevens verkrijgbaar met of zonder achteruitrijsensoren.


Drie Varianten

TowStep is verkrijgbaar in drie varianten:
- 1. Zonder achteruitrijsensoren - als uw auto al parkeersensoren heeft, moeten deze worden uitgeschakeld.
- 2. Met universele achteruitrijsensorset - deze zijn al in de opstaptrede geïntegreerd en kunnen eenvoudig op het voertuig worden aangesloten.
- 3. Met Connect+ - hierbij worden de originele achteruitrijsensoren rechtstreeks in de TowStep geïntegreerd


Connect+ 

Voor een aantal voertuigen biedt Rhino de Connect+, om de opstap naadloos te integreren in de bestaande elektronica van uw voertuig.

Rhino’s Connect+ maakt een naadloze integratie mogelijk van de bestaande achteruitrijsensoren van een voertuig in een Rhino-opstap. Het achteraf aanpassen van een opstaptrede met parkeersensoren was voorheen een tijdrovend proces, waarvoor vaak specialistische kennis, extra bekabeling en natuurlijk extra kosten nodig waren. Connect+ lost dit probleem netjes op door elke OEM-sensor in de opstaptrede te integreren via een eenvoudige ‘plug and play’ kabel. Connect+ is momenteel geschikt voor een aantal voertuigen. Connect+ is een zeer eenvoudige, maar uiterst innovatieve oplossing.


ANTI-DIEFSTAL

De TowStep wordt geleverd met een extra optie, waarbij u een hangslot aan het middendeel kunt bevestigen, wat de veiligheid ten goede komt (slot niet meegeleverd).  De TowStep heeft een uitneembaar middendeel, waardoor een aanhangwagen gemakkelijk in korte tijd kan worden bevestigd.  Met deTowStep hebben aanhangwagens een bijzonder ruime draaihoek van 110 graden.  

De TowStep is geschikt voor een uitgebreide reeks Europese en Engelse trekhaken.

Anti-slip treden voor extra grip in natte of bevroren omstandigeheden!

 Weergave:


Bezig met laden...

Vrijblijvend advies! Kom in gesprek met ons en laat je adviseren welke mogelijkheden er zijn voor jouw Bus. E: verkoop@buscompleet.nl of T 055 8444329

 

* = prijzen zijn exclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies