Winkelwagen Geen producten

Tom-Lock Bedrijfswageninrichtingen

Tom-Lock-Bedrijfswageninrichtingen

 

Tom-Lock

JE NIEUWSTE SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDEN

Wij zijn exclusief leverancier van TOM-lOCK inrichtingssystemen, lichtgewicht in standaards of samen op maat samengesteld.
 

Ontworpen voor helden

Tom-Lock is er voor de monteurs die in het holst van de nacht je installaties repareren. Voor de vaklieden die installeren, monteren, bouwen, plaatsen en fixen. Voor alle mannen en vrouwen die elke dag opnieuw waarmaken wat er moet gebeuren. Voor dié helden maken we Tom-Lock. Zodat zij meer tijd overhouden voor zichzelf en alles wat het leven mooier maakt

 • Oersterk
 • flexibel
 • veilig
 • meer laadvermogen
 • lagere voertuigkosten
 • minder CO2 uitstoot
 • milieubewust
 • hightech uitstraling
 • 3 jaar volledige garantie

  PRECIES ZOALS JIJ HET WIL

Tom-Lock geeft je alle vrijheid. Door slimme maatvoering passen Euronormbakken, Schoeller bakken, Systainers en Raaco-koffers en andere oplossingen perfect in ons systeem.

Het gebruik van 95% aluminium met als resultaat een gemiddelde inrichting ca. 50 lichter is dan een uit staal of hout gefabriceerd inrichting.

 • Stalen geleidingen voor de schuifladen om ook de zwaarste gebruikers te kunnen bedienen. Met een draagkracht van 70kg per lade de sterkste in haar soort.
 • De unieke manier van opbouwen creëert naast een groot laadvolume, optimale veiligheid voor mens en product.
 • Met een programma van laden, koffers, bakken en kleppen kan elke gewenste oplossing gerealiseerd worden.
 • Door combinatie van 3 diepte-, 13 breedte-, en oneindig veel hoogtematen haalt men het grootste opbergvolume uit het voertuig.
 • De moderne vormgeving zorgt ook op langere termijn voor een fraai en representatief aanzicht.

Alles is opgebouwd met standaard bevestigingsmiddelen. Dus heb je een idee om de businrichting aan te vullen of te verbeteren? Met de vele extra bevestigingspunten bouw, schroef of klik je dat makkelijk zelf in elkaar.
 


BESPARING:

Door het lage gewicht van ons systeem hen jij minder brandstofgebruik, dus lagere kosten en meer laadvermogen. Ook heb je minder slijtage aan banden en remmen en meer veiligheid voor door een kortere remweg.

Ook een andere voertuigkeuze gezien gewichtklasse (GW) kan door de enorme gewichtsbesparing van ons systeem tot de mogelijkheden behoren.

Met een levensduur van ca. 15 jaar kunnen onze inrichtingen wel 3 keer worden overgebouwd maar een volgend voertuig


NERGENS EEN GRAM TE VEEL

Het systeem overleeft met gemak 3 busjes en is daarom eenvoudig over te plaatsen. Tom-Lock is ontworpen en geproduceerd in Nederland. Het heeft een tijdloos, lichtgewicht no-nonsense design. Alles klopt. Dus zonder overbodige, kwetsbare plastic greepjes, dopjes en clipjes. Met Tom-Lock stuur je de ruggengraat van jouw onderneming op pad met het allerbeste materiaal.
 


WAAROM KIEZEN VOOR TOM-LOCK?

 • Sterk en onverwoestbaar met 3 jaar garantie.
 • Minder brandstofverbruik door enorme gewichtsbesparing.
 • Lichtgewicht, dat biedt meer laad vermogen en meer veiligheid.
 • Na een levensduur van ca 15 jaar volledig recyclebaar.

BOUW EEN EIGEN BUSINRICHTING


Waarom een inrichting voor de bedrijfswagen uit onhandige, onhandelbare en dure materialen als hout, ijzer of staal? Wij bieden een aluminium systeem met opbergboxen en assortiment dozen in slagvast kunststof. Componenten die passen vanaf het begin.

BEDRIJFSWAGENINRICHTING STANDAARD EN OP MAAT

Door het lage gewicht van ons systeem wordt het rijplezier verhoogd en de kosten, zoals brandstof en onderhoud verlaagd. Wij bieden flexibele bedrijfswagen producten eenvoudig en efficiënt. Ons goed doordachte, gestroomlijnd systeem is van hoge kwaliteit en getest onder zware condities, 20g krachten, en voorzien van het TÜV keurmerk

Overzicht en orde bespaart tijd, geld en onnodige retour ritten aan uw bedrijf of toeleveranciers.
   Wij bieden een aantal standaardpakketen voor een voordelige prijs. Van groot tot klein voor de bekendste automerken, zijn dit de meest gangbare kasten die u zelf kunt inbouwen.


NIEUWSGIERIG?

Neem snel contact met ons op wij informeren vrijblijvend!Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Vrijblijvend advies! Kom in gesprek met ons en laat je adviseren welke mogelijkheden er zijn voor jouw Bus. E: verkoop@buscompleet.nl of T 055 8444329

 

* = prijzen zijn exclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies