Winkelwagen Geen producten

Aluminium Imperiaal

Aluminium-Imperiaal


Licht van gewicht en toch bijzonder sterk. Al onze imperialen zijn geanodiseerd en worden compleet geassembleerd afgeleverd, hierdoor realiseert u een snellen montage tijd. Door de modulaire opbouw kunt zelf tussenliggers naar wens verplaatsen.

Onze aluminium imperiaal wordt standaard geleverd met:

Aluminium ladderrol

De aluminium ladderrol is speciaal ontwikkeld voor de aluminium imperiaal. Door de manier van monteren in combinatie met de speciale lagers, is het rol gemak optimaal. Hierdoor kunnen ladders of andere lange objecten gemakkelijk op de aluminium imperiaal worden gelegd.

Aluminium spoiler 

Deze aluminium spoiler is speciaal ontwikkeld in samenwerking met een universiteit en uitgebreid getest. Door de vorm van de spoiler wordt de luchtstroom op een bijna geruisloze manier over de imperiaal en auto geholpen.

Aanverwante accessoires zoals een ladder zijn ook beschikbaar en speciaal geoptimaliseerd voor de aluminium imperiaal. De bevestigingsbeugels en montagesets zijn van RVS, hierdoor verzekeren wij een zeer sterke en lichte verbinding met de bedrijfswagen.

 Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Momenteel zijn wij druk met het aanpassen van ons assortiment mede door de onrust op grondstoffenmarkt zijn wereldwijd grondstof productiefaciliteiten in capaciteit beperkt en stijgen tegelijkertijd de kosten en levertijden . 

Doordat de levertijden erg onverspelbaar en lang zijn hebben wij er voor gekozen om momenteel bepaalde producten offline te halen om onze betrouwbaarheid en service te kunnen waarborgen naar onze klanten. 

Mocht u interesse in of  vragen hebben over een offline product neemt u dan contact met ons op wij informeren u geheel vrijblijvend. 


Vrijblijvend advies! Kom in gesprek met ons en laat je adviseren welke mogelijkheden er zijn voor jouw Bus. E: verkoop@buscompleet.nl of T 055 8444329

 

* = prijzen zijn exclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies