Winkelwagen Geen producten

RVS Imperiaal

RVS-Imperiaal

Onze RVS imperiaal is geheel uit hoogwaardig roest vast staal gemaakt. De imperiaal wordt compleet gelast, gepassiveerd en geborsteld zodat de originele RVS-look niet verloren gaat. Standaard is de imperiaal uitgevoerd met een ladderrol en geluidswikkel, deze zorgt voor een minimaal windgeruis tijdens het rijden.
 
Aanverwante accessoires zoals een ladder van hoogwaardig RVS. Onze ladder worden speciaal opmaat gemaakt en waar het kan worden deze geconstrueerd op een manier waar boren in de achterdeur of klep niet nodig is.


 


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Momenteel zijn wij druk met het aanpassen van ons assortiment mede door de onrust op grondstoffenmarkt zijn wereldwijd grondstof productiefaciliteiten in capaciteit beperkt en stijgen tegelijkertijd de kosten en levertijden . 

Doordat de levertijden erg onverspelbaar en lang zijn hebben wij er voor gekozen om momenteel bepaalde producten offline te halen om onze betrouwbaarheid en service te kunnen waarborgen naar onze klanten. 

Mocht u interesse in of  vragen hebben over een offline product neemt u dan contact met ons op wij informeren u geheel vrijblijvend. 


Vrijblijvend advies! Kom in gesprek met ons en laat je adviseren welke mogelijkheden er zijn voor jouw Bus. E: verkoop@buscompleet.nl of T 055 8444329

 

* = prijzen zijn exclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies