Winkelwagen Geen producten

Stalen Imperiaal

Stalen-Imperiaal


Onze stalen imperiaal is gelast en gepoedercoat. Daarbij heeft elke imperiaal een vaste pootconstructie. Doordat de imperiaal één geheel is, is hij extra sterk.

Mede door de aerodynamisch gebogen voor- en achterkant oogt de imperiaal erg fraai en is hij buitengewoon praktisch in gebruik.

Poedercoating:
Standaard is de imperiaal voorzien van een primercoating en zogenaamde aflakcoating.

De aflak kleur is doorgaans zwart, maar is naar wens te verkrijgen in elke RAL kleur. Dus twee maal een coating = twee maal zo sterk!

Onze stalen imperialen worden standaard geleverd met:

Stalen ladderrol
De stalen ladderrol is standaard verzinkt. Door de manier van monteren in combinatie met de speciale lagers, is het rol gemak optimaal. Hierdoor kunnen ladders of andere lange objecten gemakkelijk op de imperiaal worden gelegd.

Stalen spoiler
De stalen gepoedercoate spoiler is speciaal ontwikkeld om de luchtstroom op een bijna geruisloze manier over de imperiaal en auto te begeleiden. Door het systeem is de spoiler in verschillende standen te zetten, hierdoor is altijd de ideale hoek te bepalen.

Aanverwante accessoires zoals een ladder zijn. Onze ladder worden speciaal op maat gemaakt voor elk type bedrijfswagen. Waar mogelijk (niet bij alle type deuren) kiezen wij er voor om de ladder te monteren op de scharnier. Bij sommige modellen worden de ladders op de deur gemonteerd.

 Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Momenteel zijn wij druk met het aanpassen van ons assortiment mede door de onrust op grondstoffenmarkt zijn wereldwijd grondstof productiefaciliteiten in capaciteit beperkt en stijgen tegelijkertijd de kosten en levertijden . 

Doordat de levertijden erg onverspelbaar en lang zijn hebben wij er voor gekozen om momenteel bepaalde producten offline te halen om onze betrouwbaarheid en service te kunnen waarborgen naar onze klanten. 

Mocht u interesse in of  vragen hebben over een offline product neemt u dan contact met ons op wij informeren u geheel vrijblijvend. 


Vrijblijvend advies! Kom in gesprek met ons en laat je adviseren welke mogelijkheden er zijn voor jouw Bus. E: verkoop@buscompleet.nl of T 055 8444329

 

* = prijzen zijn exclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies