Winkelwagen Geen producten

Breed 605mm

Even de voordelen van het vloerladensysteem op een rij. Het ladebodemsysteem resulteert in een laag zwaartepunt, hierdoor blijft de wegligging van de wagen stukken beter. U hoeft niet meer gebukt in de wagen te kruipen, maar je trekt het materiaal naar u toe. Onmiddellijk volledig overzicht op uw voorraad. Snel uw materiaal gevonden en meegenomen. De bodem van de wagen wordt 100% benut. Bovenop de lade blijft een grote ruimte over. Een veilig systeem voor het wegbergen van kwetsbaar materiaal. Kostbaar materiaal is aan het oog onttrokken van buiten uit. 


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Installatie

Elke unit is aan de zijkanten voorzien van bevestigingspunten die overeenkomen met de bevestigingspunten aan de zijkanten van elke andere unit, met om het even welke afmetingen.
In de hoogte zijn de units aan elkaar te bevestigen door middel van reeds voorziene bevestigingsgaten (of gemakkelijk zelf door te boren gaten bij verschillende breedtes op elkaar)
Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.
De zijdelingse bevestigingspunten worden tevens gebruikt om de units te bevestigen aan de wagen zelf. Dit kan via de bestaande punten die in uw wagen voorzien zijn via aantrekbouten of via hoeken naar de bodem toe.

Het resultaat vormt een veilig en sterk geheel dat toch moduleerbaar blijft.


Afmetingen

Onderstaand vindt u de maatvoeringen

De maten die vermeld staan op de site zijn altijd de buitenmaten. De bruikbare maten van de van de lade zijn kleiner dan de buitenmaten.De bruikbare lengte van de lade is altijd 4 cm korter.( dus a is A-4 cm).
De bruikbare hoogte van de lade is altijd 5 cm lager.(dus b is B-5).
De bruikbare breedte is altijd 8 cm smaller. (dus c is C-8)

Let op:er komt bij de lengtemaat nog 3.5 cm bij vanwege de trekkervergrendeling!

.


Vrijblijvend advies! Kom in gesprek met ons en laat je adviseren welke mogelijkheden er zijn voor jouw Bus. E: verkoop@buscompleet.nl of T 055 8444329

 

* = prijzen zijn exclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies