Winkelwagen Geen producten

Anti Corona schermen

Om besmetting met het Corona virus te voorkomen bieden wij hiervoor een speciaal anti-coronaschermen. Het zijn transparante preventieschermen op maat voor in de auto die kans op virussen zoals Corona tegenhouden door een scheiding tussen bestuurder en bijrijders op de achterbank aan te brengen.

Zowel de chauffeur als de passagiers zijn beschermd door dit hygiëne scherm of anti-spuugscherm. Het gaat de verspreiding van hoest- of niesdruppeltjes tegen. Daarnaast voorkomt het dat druppeltjes die zich door het praten verspreiden u besmetten. Hierdoor blijft u in staat uw werk te verrichten of zaken te doen.

Handig in taxi’s en andere wagens waar je met personenvervoer of passagiers te maken hebt.

Er wordt rekening gehouden met de veiligheidssystemen en de ventilatie, die moeten blijven functioneren. Daarnaast is het scherm vele malen sterker dan de schermen van plexiglas. 

Wij bieden enkel schermen die tussen de voorstoelen en de achterstoelen/bank gemonteerd kunnen worden. 

Schotten tussen de beide voorstoelen leveren wij niet dit is verboden i.v.m. de veiligheid. 

"Wij leveren schotten leveren op maat of universeel voor Ford, VW, MB, Renault bedrijfsauto’s. Elke dag komen er nieuwe schotten ook voor personen auto’s. Mocht uw voertuig er niet tussen zitten neem gerust contact op,  we kunnen in heel snel een schot ontwikkelen voor elk gewenste auto."Weergave:
 


Bezig met laden...


 

Met wie mag je in de auto?

Update: De regels omtrent vervoer vanaf 1juli.


Vervoer: 


In het openbaar vervoer is het dragen van niet-medisch mondkapje verplicht. Alle zitplaatsen in bus, trein, tram en metro zijn beschikbaar. Wel blijft het belangrijk de spits te mijden.

 • Voor overig vervoer van A naar B (zoals taxi’s, personenbusjes en touringcars) geldt: een reservering en gezondheidscheck vooraf en een niet-medisch mondkapje is verplicht.
 • In de auto (en ander privévervoer) geldt: een mondkapje wordt geadviseerd wanneer meerdere mensen in één auto reizen en zij niet tot hetzelfde huishouden behoren.
 • In overig vervoer is de regel voorlopig: houd 1,5 meter afstand.


Meer personen in een auto is dus toegestaan en voor extra veiligheid mag een scherm achter de voorstoelen gemonteerd worden mis aan onderstaande regels wordt voldaan.
IenW neemt advies RDW afschermingen in personenauto’s over


In opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) heeft de RDW onderzoek gedaan naar de veiligheid van afschermingen in personenauto’s en bedrijfsauto’s. Na oplevering van het advies en de risicoanalyse van de RDW heeft IenW een besluit genomen over het plaatsen van afschermingen in personenauto’s en bedrijfsauto’s.


Advies


Het advies van de RDW is door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat overgenomen. Op basis van het advies zal het ministerie de regels ten aanzien van afschermingen in voertuigen nader concretiseren.


Dat betekent dat het ministerie heeft besloten dat:

 • het plaatsen van afschermingen in de lengterichting tussen de bestuurder en de bijrijder wordt verboden in verband met de risico’s op het gebied van verkeersveiligheid;
 • het plaatsen van afschermingen in de breedterichting tussen de zitrijen wel wordt toegestaan, mits aan diverse veiligheidsvoorschriften is voldaan.

  Die veiligheidsvoorschriften zijn:
 • De goede werking van veiligheidssystemen zoals de veiligheidsgordels en airbags, mag niet worden gehinderd; 
 • Er mag geen sprake zijn van nadelige invloed op het zicht, door schittering, vertekend beeld, of gebrekkige ontwaseming; 
 • Het moet mogelijk blijven de auto snel te verlaten; 
 • Het materiaal van de afschermingen mag geen invloed hebben op lichamelijk letsel bij een aanrijding (bijvoorbeeld door versplintering van de afscherming; polycarbonaat of gelijkwaardig materiaal versplintert niet of zeer moeilijk);
 • De afschermingen moeten deugdelijk bevestigd zijn en mag niet los op de zitplaats rusten, maar moet ook eenvoudig te verwijderen zijn.


Afschermingen in bussen

De RDW heeft een aparte opdracht ontvangen van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over de afschermingen in bussen. Hierover volgt eind juni een nader advies aan het ministerie.


VRAGEN? BEL ONS OP 055 8444329 WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

 

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.