Winkelwagen Geen producten

Towstep

Towstep

Opstaptreden die eenvoudig tussen de trekhaak en de trekhaakflens gemonteerd kunnen worden.

Een goed doordacht ontwerp waarbij het middelste gedeelte gemakkelijk kan worden verwijderd,  wanneer u de trekhaak wilt gebruiken. Met het middengedeelte gemonteerd, krijgt u een volledige opstaptrede. Zonder het middengedeelte, heeft u een volledige draaihoek van 110 graden voor uw aanhanger.

Een zeer stabiele constructie uit poedercoat staal afgewerkt met koudebestendig ABS-plastic treden. Deze combinatie geeft u een robuuste opstap, de ultieme anti-slipbescherming en tevens een mooi uiterlijk. Door de reflecterende tape is uw voertuig beter zichtbaar in het verkeer.

Kleur
Geel of Zwart

Optie: geen parkeersensoren achterzijde
Indien uw voertuig geen originele parkeersensoren heeft, dan kunt u de basis opstap bestellen zonder universele sensor kit. Dit is natuurlijk ook een optie voor voertuigen die wel originele parkeersensoren hebben, die u door de dealer laat uitprogrammeren.

Optie: wel parkeersensoren achterzijde (via universele after-market kit)
Indien uw voertuig geen originele parkeersensoren heeft, maar u die wel zou willen! Indien u deze optie selecteert dan ontvangt u een opstap met hierin gemonteerde sensoren. Daarnaast ontvangt u de complete bekabeling en een controlemodule, die u schakelt via de achteruitrijverlichting. De bijgeleverde akoestische speaker monteert u nabij het dashboard. Deze optie is onafhankelijk van het merk en type voertuig en is dus universeel. Dit is natuurlijk ook een optie voor voertuigen die wel originele parkeersensoren hebben, die u door de dealer laat uitprogrammeren.

Montage
Deze opstap past uitsluitend op trekhaken waarbij de kogel geschroefd is middels twee bouten (diameter schroefgaten is 2x 90mm).Weergave:
 


Bezig met laden...

VRAGEN? BEL ONS OP 055 8444329 WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER

 

* = prijzen zijn exclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.