Winkelwagen Geen producten

Transportbuis PipeTube Pro (Universal)

Transportbuis-PipeTube-Pro-(Universal)

Transportbuis PipeTube Pro (Universal)

Vergroot de laadruimte van uw bedrijfsvoertuig door materiaal op het dak te vervoeren. Met onze PipeTube kunt u koperen buizen, leidingen of ander lang gereedschap veilig en efficiënt op uw imperiaal of dakdrager laden en vervoeren.

Eigenschappen

  • Veilig transport en opslag voor uw koperen buizen, leidingen en andere lange gereedschappen op het dak van uw bedrijfsvoertuig
  • Aan beide zijden afsluitbaar
  • Capaciteit: Max. 50 leidingen/buizen van 15 mm
  • Aerodynamische neuskegel van kunststof met een versterkt stalen schot
  • Vervaardigd van gepoedercoat aluminium
  • Met T-Tack-positioneer- en monteersysteem
  • Leverbaar in lengtes van 2 en 3 m
  • TÜV Rheinland-gecertificeerd en 20g crashtest

Prestaties
Wanneer u buizen, leidingen of andere lange gereedschappen vervoert, is het van essentieel belang dat ze veilig opgeslagen worden in of op het voertuig. De PipeTube biedt u de perfecte oplossing.

Onze transportbuis is speciaal ontworpen voor optimale exploitatie van uw bedrijfsvoertuig. U kunt er tot wel 50 buizen, leidingen e.d. van 15 mm Ø veilig mee vervoeren op het dak van uw bedrijfswagen.

Vormgeving
Wanneer u buizen, leidingen of andere lange goederen vervoert, is het van essentieel belang dat ze veilig vervoerd en opgeslagen worden. De PipeTube biedt u de perfecte oplossing. Onze PipeTube transportbuis is speciaal ontworpen voor optimale inzet van uw bedrijfsvoertuig. U kunt tot wel 50 buizen/leidingen/ed. van 15 mm doorsnee, veilig op het dak van uw voertuig mee vervoeren.

Productiviteit
Onze PipeTube is door het T-Tack-positioneer- en montagesysteem gemakkelijk en snel op al onze imperialen en dakdragersystemen te combineren.

De PipeTube is dé oplossing voor het vervoeren van al uw buizen, eenvoudig en veilig. De aerodynamische neuskegels zijn afsluitbaar aan beide uiteinden (incl. sloten). Het stalen schot zorgt voor extra stevigheid en veiligheid.

Veiligheid
De veiligheid van onze producten gaat ons boven alles. De PipeTube vormt daar geen uitzondering op. De PipeTube is volledig TÜV Rheinland-gecertificeerd en is onderworpen aan crashtests van 20 keer de zwaartekracht - het dubbele van de industrienorm zoals die door veel van onze concurrenten gehanteerd wordt.

Onze transportbuizen worden in het Verenigd Koninkrijk ontworpen en geproduceerd.

Let op: De afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie. Ten gevolge van het ontwikkelingsprogramma van onze producent kunnen sommige specificaties van de PipeTube transportbuis afwijken van de vermelde specificaties.

 Weergave:
 


Bezig met laden...

VRAGEN? BEL ONS OP 055 8444329 WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

 

* = prijzen zijn exclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.